1798 producten van

Alé

1798 productenSorteer:Meest populairPrijs (laag-hoog)Prijs (hoog-laag)
1798 producten

WIL JE MEER WETEN OVER ALÉ?

Alé heeft een prominente positie verdiend door hoogwaardige fietskleding aan te bieden die innovatieve techniek, opvallende stijl en buitengewone prestaties combineert. De keuze van de juiste kleding speelt een cruciale rol in zowel de prestaties als de ervaring van de fietser. De toewijding van Alé aan vakmanschap en technische excellentie heeft bijgedragen aan hun constante groei en erkenning over de hele wereld. Het merk begrijpt dat fietsers niet alleen functionaliteit en comfort zoeken, maar ook de expressie van hun persoonlijke stijl terwijl ze kilometers afleggen op de weg of in de bergen.

Alé blinkt uit in hun technologische benadering van het ontwerpen van fietskleding. Een van de sleuteltechnologieën die de uitmuntendheid van Alé bepaalt, is te vinden in de TECH LAB-collectie, die lichte stoffen met speciale behandelingen gebruikt om de prestaties naar een hoger niveau te tillen. De Pro Racing Research collectie is ontworpen voor de meest veeleisende fietsers met anatomische pasvormen en hoogwaardige stoffen, die de aerodynamica en efficiëntie verbeteren. Alé past Body Mapping-techniek toe om de zones van het lichaam te identificeren, die verschillende niveaus van ademend vermogen, ventilatie of compressie vereisen. Dit zorgt ervoor dat elk kledingstuk optimaal aansluit op de specifieke behoeften van fietsers.

Het uitgebreide assortiment van Alé dekt alle behoeften van de moderne fietser. De fietsshirts van Alé bieden superieure technische prestaties met een levendig en aantrekkelijk ontwerp, waarbij stijl en functionaliteit in elk kledingstuk worden gecombineerd. De fietsbroeken van Alé onderscheiden zich door hun ergonomische pasvorm en de kwaliteit van hun zeem. Alé bied ook jacks en bodywamers die bescherming bieden tegen wind en regen zonder bewegingsvrijheid op te offeren. Van handschoenen tot sokken, de accessoires van Alé vullen de fietservaring aan met oog voor detail en functionaliteit.

Alé heeft de verantwoordelijkheid genomen om hun milieu-impact te verminderen. Het merk streeft naar het aannemen van duurzame praktijken in de productie van hun kleding, van de keuze van milieuvriendelijke materialen tot het optimaliseren van processen om afval te verminderen.