530 producten van

Assos

530 productenSorteer:Meest populairPrijs (laag-hoog)Prijs (hoog-laag)
530 producten

Hoge prestaties zitten in het DNA van Assos kleding, daarom gebruiken ze altijd materialen en productietechnieken van topkwaliteit. Om de maximale levensduur van hun producten te kunnen verlengen, is het belangrijk dat de klanten aandacht besteden aan de eigenschappen van de kleding.

Het belangrijkste doel van Assos is niet dat het kledingstuk een leven lang meegaat. De prioriteit is maximaal comfort op de fiets. Voor Assos is de belangrijkste focus het bieden van echt comfort en bescherming aan de fietser. Dat is wat Assos zo anders maakt.

Daarom worden hun producten gemaakt van lichte en geavanceerde stoffen die het resultaat zijn van een grote technologische ontwikkeling. Het zijn functionele kledingstukken, ontworpen voor het fietsen en bieden maximale prestaties ook al kunnen ze soms kwetsbaarder zijn dan andere conventionele kledingstukken.

Elk kledingstuk van Assos is ontworpen voor gebruik onder bepaalde klimatologische omstandigheden. De producten zijn gemaakt voor echte fietsers en zijn gebouwd om duizenden kilometers op de fiets te doorstaan, maar daar hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan. Als de gebruiker de onderhouds- en gebruiksadviezen van de kleding respecteert, zal zijn Assos-kleding vele jaren meegaan en zullen de geweldige technische eigenschappen intact blijven.


Categorieën gerelateerd aan Assos