1771 producten van

Castelli

1771 productenSorteer:Meest populairPrijs (laag-hoog)Prijs (hoog-laag)
1771 producten

WIL JE MEER WETEN OVER CASTELLI?

Castelli is een Italiaans fietsmerk dat al meer dan 100 jaar een prestigieuze plaats inneemt in de fietswereld vanwege zijn toewijding aan innovatie, kwaliteit en passie voor de discipline. Castelli zorgde voor een revolutie in het ontwerp van wielerkleding en introduceerde innovaties zoals zeemkussentjes op fietsbroeken en het eerste lycra in de jaren 1970. Sindsdien is het bedrijf toonaangevend gebleven op het gebied van technologie en ontwerp van fietskleding. Castelli heeft een erfenis van uitmuntendheid opgebouwd in de productie van kleding, die comfort en prestaties biedt voor fietsers van alle disciplines.

Castelli staat bekend om zijn voortdurende inzet voor innovatie en technologie in wielerkleding. Het merk werkt onvermoeibaar aan de ontwikkeling van kleding, die fietsers een voorsprong geeft op de concurrentie. Het Vortex-weefsel wordt gebruikt in kledingstukken zoals fietsbroeken en staat bekend om zijn uitzonderlijke aerodynamica. Vortex-weefsel vermindert de windweerstand en verbetert de prestaties in tijdritten en situaties met hoge snelheden. De Nano Flex-technologie biedt waterbestendigheid en bescherming tegen de kou in wisselende omstandigheden, waardoor het ideaal is voor natte of koude dagritten. Castelli werkt ook samen met GORE-TEX om een assortiment waterdichte kledingstukken aan te bieden die je beschermen tegen wind en water.

Castelli heeft een breed assortiment fietskleding van hoge kwailiteit, van fietsshirts tot fietsbroeken, jacks en accessoires. Het Castelli Gabba fietsshirt is winddicht en waterdicht en is een van de populairste producten onder racefietsers. De Castelli Free Aero Race fietsbroek staat bekend om zijn comfort en goede aerodynamica, waardoor hij ideaal is voor wedstrijdprestaties. Het Castelli Alpha RoS fietsjack is ontworpen voor gebruik in verschillende weersomstandigheden. De thermische isolatie en windbestendigheid houden de fietser warm en droog.

Castelli heeft een sterke betrokkenheid bij elitewielrennen. Het Italiaanse merk sponsort bekende sportevenementen zoals de Giro d’Italia en heeft door de jaren heen talloze professionele teams gekleed, waarmee het zijn aanwezigheid in de wereld van de meest prestigieuze wielerwedstrijden bewijst.