753 producten van

Finisseur

753 productenSorteer:Meest populairPrijs (laag-hoog)Prijs (hoog-laag)
753 producten

WIL JE MEER WETEN OVER FINISSEUR?

Finisseur is een merk voor fietskleding dat innovatie, prestaties en stijl naadloos combineert. Het Spaanse merk werd opgericht in 2019 en heeft een snelle groei doorgemaakt dankzij de focus op het leveren van producten van hoge kwaliteit aan fietsers van alle niveaus. Van bescheiden begin tot het worden van een erkend merk heeft Finisseur een constante toewijding aan continue verbetering en tevredenheid van de fietser behouden.

De veelzijdigheid van Finisseur komt tot uiting in het uitgebreide assortiment producten, variërend van fietsshirts en fietsbroeken tot accessoires en technische uitrusting. Hun meest opvallende producten zijn thermische fietsshirts, gemaakt om optimale bescherming te bieden tegen de kou zonder in te boeten aan ademend vermogen. Finisseur heeft verschillende modellen fietsbroeken, zowel kort als lang, die zijn ontworpen voor comfort en prestaties in uiteenlopende situaties. Tot slot biedt Finisseur ook een volledige collectie winteruitrusting om fietsers warm te houden tijdens de koudere seizoenen, zoals jacks en overschoenen.

Finisseur beperkt zich niet alleen tot het ontwerpen van uitzonderlijke producten, maar heeft ook een sterke betrokkenheid bij de fietsgemeenschap. Het merk sponsort lokale en internationale evenementen, ondersteunt wedstrijden en bijeenkomsten, die de passie voor fietsen promoten. Sinds 2021 sponsort Finisseur de professionele wielerploeg BH Burgos en is verantwoordelijk voor de productie en het design van de Spaanse ploeg.

Finisseur is de koploper die zich onderscheidt van het peloton en met een slimme zet de sprint aangaat om zichzelf los te maken en zo de race te winnen. Handelend op het juiste moment en de laatste adem eruit persend. Dit is de belangrijkste betekenis van "kijk nooit achterom", een boodschap die het merk wil overbrengen samen met het advies dat elke "finisseur" krijgt. Ga recht op de finish af, zonder achterom te kijken.


Categorieën gerelateerd aan Finisseur