Fitness artikelen

821 productenSorteer:Meest populairPrijs (laag-hoog)Prijs (hoog-laag)
821 producten

Wil je meer weten over fitness accessoires?

De accessoires zijn essentieel voor een goede fitnesstraining. Meestal worden zowel rekken, structuren als fitnessapparatuur geleverd zonder enige externe materialen, daarom zijn accessoires zo belangrijk om functionele trainingen compleet te maken.

Enkele van de meest prominente fitness accessoires zijn elastische banden, matten, weerstandsbanden, handschoenen, ringen, riemen, evenals halters. Het merendeel van deze accessoires kan worden toegevoegd aan rekken en structuren om het scala aan oefeningen uit te breiden en te werken aan verschillende vormen van weerstand, kracht of cardio.

Afgezien van aanvullende accessoires die aan fitnessapparatuur kunnen worden toegevoegd, zijn er ook onafhankelijke accessoires waarmee individuele oefeningen kunnen worden uitgevoerd zonder dat fitnessapparatuur, rekken of structuren nodig zijn. Hierbij kun je denken aan een halve bal (bosu), PVC-ballen, matten en horden. De Bosu is een van de meest gewaardeerde producten onder gebruikers vanwege zijn veelzijdigheid. Met dit product kun je op een andere, eenvoudige en leuke manier je balans en kernstabiliteit verbeteren.

Merken van Fitness artikelen die je kunnen interesseren:
40% korting

40% korting in je e-mail

Meld je bij ons aan en ontvang tot wel 40% korting op duizenden producten.

Verplicht veld