3 producten van

Kettler


Kettler staat symbool voor sport en vrijetijdsbesteding voor een betere levenskwaliteit. De producten zijn innovatief, hebben een revolutionair design en dragen bij aan het welzijn en de verbetering van de fysieke prestaties van gebruikers, of ze nu oud of jong zijn. Kwaliteit “Made in Germany†is het motto van het merk sinds de oprichting van het bedrijf door Heinz Kettler en wordt al 60 jaar gehandhaafd. Kettler heeft nog steeds zijn belangrijkste en belangrijkste productiecentra in Duitsland en heeft meer dan 2.000 mensen die werken aan ontwerp, productie en distributie, met kwaliteit als basisprincipe en pijler van de bedrijfsfilosofie van het merk. Bovendien werkt Kettler voortdurend aan zowel de materiaalkeuze als aan nieuwe ontwerpen en verwerkingstechnieken die milieuvriendelijk zijn.
Kettler hometrainers zijn zeer compact en hebben een stalen constructie die zorgt voor robuustheid en stabiliteit, en garandeert corrosie. Ze hebben hoogteverstelling-levellers en een uitgebalanceerde gewichtsverdeling om dynamische trillingen te voorkomen.
Kettler crosstrainers hebben een modern design. Ze hebben meestal een dubbel stuur, vast en mobiel, en de pedalen zijn breed en meervoudig verstelbaar. Net als bij hometrainers hebben ze een geanodiseerde stalen structuur die zorgt voor robuustheid en stabiliteit, en een garantie tegen corrosie en de gewichtsverdeling is uitgebalanceerd om dynamische trillingen te voorkomen.
Kettler loopbanden hebben een gegarandeerd hoog continu vermogen. Met maximale snelheden tot 20 km/u en gemotoriseerde hellingshoeken tot 12%. Dankzij de structuur kunnen gebruikers tot 150 kg dragen.Ze hebben brede loopvlakken voor meer comfort en een antislipband.
Kettler multistations hebben een gevlochten metalen kabeloverbrenging met kunststof coating die het glijden door het apparaat vergemakkelijkt, behalve bij het 3D-Flexmotion-systeem waar de overbrenging is gemaakt van zeer bestendig polyester. De katrollen zijn voorzien van dubbele kogellagers om de soepelheid en uniformiteit van de oefeningen te garanderen en de duurzaamheid van het apparaat te verlengen.
Een Kettler krachtstation is een veelzijdig en multifunctioneel sporttoestel voor een optimale krachttraining thuis. Met een Kettler krachtstation kunnen alle spiergroepen van het lichaam getraind worden.
Fitness kopen betekent het welzijn en de fysieke prestaties van jong en oud verbeteren en de innovatieve producten en revolutionaire ontwerpen van Kettler zijn een zeer goede keuze.

Categorieën gerelateerd aan Kettler