683 producten van

Mammut

683 productenSorteer:Meest populairPrijs (laag-hoog)Prijs (hoog-laag)
683 producten

Het bedrijf Mammut is een internationale maatstaf in de ontwikkeling, productie en verkoop van kleding en uitrusting voor bergbeklimmen en buitensporten zoals klimmen, bergbeklimmen, trekking, onder andere. Met producten die 100% in Zwitserland zijn gemaakt, staat Mammut garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid, dankzij zijn decennialange ervaring en grondige kennis van de sportdisciplines waarin het gespecialiseerd is.

Het succes van Mammut in de afgelopen jaren is niet alleen gebaseerd op zijn producten die optimaal zijn aangepast aan de doelmarkt, maar ook op uitstekende zakelijke relaties met gespecialiseerde retailers en uitgebreide klantenservice. Een niet onbelangrijke bijdrage aan het succes van het bedrijf dat zich heeft vermenigvuldigd met de toenemende nadruk op marketingactiviteiten, zoals reclamecampagnes, zorgvuldig ontworpen catalogi en samenwerking met bergbeklimmers, actieve en erkende professionals, evenals aanverwante organisaties.

Zo ontwikkelde een klein familiebedrijf zich tot een modern en innovatief bedrijf, gepositioneerd als een van de belangrijkste spelers in de outdoorbranche . Tegenwoordig heeft Mammut wereldwijd ongeveer 566 medewerkers, dochterondernemingen in Duitsland, Noorwegen, Japan, Korea, China en de VS.


Categorieën gerelateerd aan Mammut