Price
6,00 € - 229,00 €
Op voorraad
Merk
Opruiming
Nieuw
+ Meer zien

Outdoor shirts

2978 productenSorteer:Meest populairPrijs (laag-hoog)Prijs (hoog-laag)
2978 producten

Wil je meer weten over outdoor shirts?

Outdoor kleding en materialen zijn in de loop der decennia geëvolueerd. In de afgelopen jaren is deze ontwikkeling versneld, deels door de toename van in populariteit van de outdoor sporten, wat heeft geleid tot nieuwe stoffen en materialen die ons meer veiligheid en comfort bieden tijdens onze outdoor avonturen. De technische evolutie van stoffen heeft ook geleid tot specifieke kledingstukken voor elke activiteit. Van minder technische stukken voor minder veeleisende activiteiten zoals wandelen of trektochten, tot zeer technische kleding voor alpinisme, ijsklimmen, enz.

Naast het kiezen van de juiste kleding of uitrusting op basis van onze activiteit, moeten we ook weten hoe we het moeten gebruiken. Het is belangrijk om te onthouden dat outdoor kleding bescherming, comfort en veiligheid dient te geven.

Hoe kies je outdoor shirts?

Een veelgebruikte truc voor het kiezen van de juiste kleding voor outdoor activiteiten is het bekende drie-lagensysteem. Voor buitenactiviteiten is het aan te raden om je in laagjes te kleden. Dit zorgt voor een grotere effectiviteit en veelzijdigheid omdat het beter kan worden aangepast aan mogelijke temperatuurveranderingen of weersomstandigheden.

Er is een breed assortiment t-shirts op de markt voor outdoor activiteiten . Shirts worden vaak gebruikt als tweede laag. Hoewel het niet ongebruikelijk is om ze in direct contact met de huid te dragen, afhankelijk van hun materialen en technische kenmerken.

Als tweede laag mogen ze niet strak om het lichaam zitten omdat ze de circulatie van warme lucht (warmte) die door het lichaam wordt gegenereerd mogelijk moeten maken om ons op een optimale temperatuur te houden.

Enkele van de kenmerken kunnen zijn:
- Behoud van lichaamswarmte.
- Afvoer van zweet.
- Zeer licht van gewicht en volume.

Merken van Outdoor shirts die je kunnen interesseren:
40% korting

40% korting in je e-mail

Meld je bij ons aan en ontvang tot wel 40% korting op duizenden producten.

Verplicht veld