Price
2,00 € - 1.198,00 €
Op voorraad
Merk
Opruiming
Nieuw
+ Meer zien
Technologieën
Uitrusting
Aantal

Outdoor tassen en rugzakken

2997 productenSorteer:Meest populairPrijs (laag-hoog)Prijs (hoog-laag)
2997 producten

WIL JE MEER WETEN OVER OUTDOOR RUGZAKKEN EN TASSEN?

De outdoor rugzakken en tassen zijn onmisbare items om je uitrusting en spullen mee te nemen tijdens outdooractiviteiten. Er is een grote verscheidenheid aan soorten rugzakken, tassen, schoudertassen en heuptassen met verschillende functies en ontwerpen, die kunnen worden aangepast aan de persoonlijke smaak van de sporter. De rugzakken worden op de rug gedragen met riemen die over beide schouders lopen en het gewicht gelijkmatig verdelen. Dit maakt ze ideaal voor het dragen van zware lasten of voor activiteiten waarbij je constant in beweging moet zijn. Tassen worden meestal over één schouder gedragen of in één hand gehouden. Ze zijn ideaal voor dagelijks gebruik en voor casual situaties. Schoudertassen zijn een soort combinatie van rugzakken en tassen omdat ze diagonaal over het lichaam worden gedragen en op één schouder rusten. Heuptassen zijn kleine tassen die rond het middel worden gedragen, meestal aan de voorkant of zijkant van het lichaam, en die worden vastgemaakt met een verstelbare riem.

De keuze van een geschikte rugzak of tas hangt af van je specifieke behoeften en het type activiteit dat je van plan bent te gaan doen. Trekkingrugzakken zijn ontworpen om alle uitrusting te dragen die je nodig hebt tijdens een wandeling of trekkingroute. Er zijn verschillende maten en capaciteiten, van kleine rugzakken voor dagtochten tot grotere rugzakken voor meerdaagse tochten. Ze hebben vaak specifieke vakken en functies om je uitrusting georganiseerd te houden. Met de klimrugzakken kun je technische uitrusting zoals touwen, harnassen en helmen meenemen. Klimrugzakken hebben bevestigingspunten voor uitrusting en kenmerken die gemakkelijke toegang tot de uitrusting mogelijk maken, zelfs wanneer je de rugzak draagt. De skirugzakken zijn daarentegen ontworpen om je ski- of snowboarduitrusting te dragen en bevatten vaak sportspecifieke riemen of draagsystemen.

Een ander belangrijk aspect bij het kiezen van een rugzak is de capaciteit en het volume, meestal uitgedrukt in liter. De capaciteit en het volume van een rugzak verwijzen naar hoeveel binnenruimte deze heeft om je uitrusting en spullen op te bergen. Het kiezen van de juiste capaciteit hangt af van de duur van je activiteit en de hoeveelheid uitrusting die je moet dragen. Rugzakken met een inhoud tussen 10 en 30 liter zijn ideaal voor dagtochten, korte wandelingen of activiteiten, die alleen het essentiële vereisen, zoals een jas, eten en water. Rugzakken met een inhoud van tussen 30 en 50 liter zijn geschikt voor uitstapjes of reizen van een paar dagen. Ze hebben genoeg ruimte voor kleding, kookgerei en een kleine tent. Tot slot bieden rugzakken met een inhoud van meer dan 50 liter voldoende ruimte voor uitrusting en kleding voor meerdaagse trektochten.

Outdoor rugzakken en tassen kunnen zijn vervaardigd met verschillende technologieën voor een specifiek doel op het gebied van duurzaamheid, bescherming tegen de elementen en geurbeheer. Bluesign is een norm en certificeringssysteem dat zich richt op duurzaamheid en verantwoord beheer van hulpbronnen in de textielindustrie. Bedrijven die voldoen aan de bluesign-normen zetten zich in voor een duurzamere en milieuvriendelijkere productie van textielproducten. Het bluesign-systeem evalueert en controleert de hele levenscyclus van een product, van de productie van materialen tot het eindproduct, om ervoor te zorgen dat het milieueffect van energiegebruik, water, chemicaliën en emissies wordt geminimaliseerd. Polygiene is een antimicrobiële technologie die wordt gebruikt om de groei van bacteriën en geurtjes op sportuitrusting tegen te gaan. Dit betekent dat kleding die behandeld is met Polygiene meerdere keren gedragen kan worden voordat het gewassen moet worden, wat water en energie bespaart en de levensduur van het kledingstuk verlengt.

Bij deporvillage vind je een ruime selectie van de beste merken outdoor rugzakken en tassen. Osprey staat bekend om zijn rugzakken voor wandelen, klimmen en reizen. Deuter is een Duits merk dat gespecialiseerd is in rugzakken voor wandelen en bergsport en ook technische producten van hoge kwaliteit biedt. Eastpak is een ander bekend merk in de wereld van outdoorspullen, vooral bekend om zijn stevige en duurzame rugzakken en tassen.

Merken van Outdoor tassen en rugzakken die je kunnen interesseren:
40% korting

40% korting in je e-mail

Meld je bij ons aan en ontvang tot wel 40% korting op duizenden producten.

Verplicht veld