1099 producten van

Salomon

1099 productenSorteer:Meest populairPrijs (laag-hoog)Prijs (hoog-laag)
1099 producten

WIL JE MEER WETEN OVER SALOMON?

Salomon is een Frans merk dat hoogwaardige sportkleding en -uitrusting produceert en wereldwijd een reputatie heeft opgebouwd voor zijn toewijding aan innovatie, productkwaliteit en passie voor buitenactiviteiten. Salomon heeft een revolutie ontketend in het ontwerp van skibindingen om het gemakkelijker te maken voor sporters om hun skischoenen aan te trekken. Het merk breidde zich verder uit in de wereld van de wintersport en werd een toonaangevende fabrikant van ski's en skischoenen. Met de tijd besloot Salomon zich ook te waten op andere buitensporten, zoals wandelen, trailrunning en trekking. Het merk paste zijn expertise op het gebied van skifabricage toe op de creatie van gespecialiseerde laarzen en schoeisel voor outdooractiviteiten.

Een van de hoogtepunten van Salomon is de voortdurende focus op innovatie en technologie bij het ontwerpen van sportschoenen en kleding. Het merk heeft talloze gepatenteerde technologieën geïntroduceerd, die een revolutie teweeg hebben gebracht in de industrie van sportschoenen en sportuitrusting. Het vetersysteem Quicklace zorgt voor een snelle en stevige pasvorm van de schoen, wat vooral waardevol is bij activiteiten zoals trailrunning en wandelen. De Contagrip-zool biedt uitzonderlijke tractie op verschillende terreinen, van rotsen tot modder en sneeuw. De EnergyCell-technologie wordt gebruikt in de middenzool voor demping en energieteruggave, voor meer comfort en betere prestaties. Hoewel GORE-TEX niet Salomon's eigen technologie is, bevatten veel van haar producten dit waterdichte, ademende membraan dat atleten droog en comfortabel houdt in verschillende weersomstandigheden.

SalomonSalomon heeft een nalatenschap van uitmuntendheid in de outdoorwereld opgebouwd en toont een sterke betrokkenheid bij duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid. Het bedrijf streeft ernaar om de impact op het milieu te verminderen door de keuze van duurzame materialen, afvalbeheer en de toepassing van verantwoorde productiepraktijken. Daarnaast werkt Salomon samen met organisaties en evenementen die milieubehoud promoten.

Salomon staat bekend om zijn brede assortiment hoogwaardige outdoorproducten en heeft verschillende iconische modellen ontwikkeld in verschillende categorieën, van trailrunning tot wandelen en skiën. De Salomon Speedcross sportschoenen zijn erg populair bij trailrunners, vanwege hun goede grip op oneffen terrein en duurzame ontwerp. De Salomon X Ultra wandelschoenen bieden uitstekende ondersteuning en tractie in verschillende terreinomstandigheden. De MTN-collectie richt zich op skiën en bergbeklimmen en biedt gespecialiseerde uitrusting voor bergsportactiviteiten.