Outdoor transportsystemen

120 productenSorteer:Meest populairPrijs (laag-hoog)Prijs (hoog-laag)
120 producten

Wil je meer weten over outdoor transport?

Voor het beoefenen van buitensporten waarbij het gebruik van omvangrijke materialen vereist is, zijn er transportsystemen om het vervoer ervan te vergemakkelijken. Bij outdoor transport vind je materiaal voor het vervoeren van surfboards, ski's, kano's en fietsen, maar ook trekhaakboxen en dakkoffers, montagesets voor stangen en andere accessoires om je reis zo veilig en ontspannen mogelijk te maken.

Met de surfboarddragers kun je surfplanken en windsurfplanken veilig met je auto vervoeren. Voor wintersporten zoals skiën en snowboarden is de skidrager het perfecte accessoire voor je auto.

De kanodrager is de meest comfortabele en eenvoudige manier om kano's, kajaks en kleine boten met je auto te vervoeren.

De fietsendragers zijn rekken die worden gebruikt om fietsen met de auto te vervoeren. De meest voorkomende fietsendragers zijn dakdragers, omdat ze gemakkelijk te installeren zijn met behulp van dakstangen. Dit systeem is erg praktisch omdat je een goede toegang tot de kofferbak van je auto blijft houden, daar waar dit bij andere systemen niet altijd het geval is. Om dakdragers te installeren heb je een montageset voor dakdragers en fietsendragers nodig die bij jouw automodel passen.

De trekhaakboxen en dakkoffers zijn ontworpen om ruimteproblemen op te lossen bij het reizen met omvangrijke bagage, zoals fietsen of vakantiespullen.

Met de stangen, beugels en accessoires kan een fietsendrager, skidrager of bagagedrager veilig op het dak van de auto worden gemonteerd. Dit is een ideale oplossing als je gaat reizen met veel bagage of gewoon om fietsen comfortabel te vervoeren.


Merken van Outdoor transportsystemen die je kunnen interesseren:

40% korting

40% korting in je e-mail

Meld je bij ons aan en ontvang tot wel 40% korting op duizenden producten.

Verplicht veld