Price
11,00 € - 280,00 €
Op voorraad
Opruiming
Nieuw
+ Meer zien
Materiaal

Het meest verkochte van Fietsondergoed en thermokleding

Fietsondergoed en thermokleding

662 productenSorteer:Meest populairPrijs (laag-hoog)Prijs (hoog-laag)
662 producten

Wil je meer weten over ondershirts?

De thermische ondershirts zijn zeer efficiënte kledingstukken voor de beoefening van veel sporten, waaronder fietsen. Dit soort shirts is ontworpen om drie goed gedefinieerde functies te vervullen:

  • Voorkomen van warmteverlies dat het lichaam tijdens lichamelijke activiteit van nature genereert.
  • Bevorderen en vergemakkelijken van transpiratie.
  • Zorgen dat het lichaam droog blijft na het sporten.

Binnen de fietsuitrusting zijn de thermische ondershirts uitgegroeid tot een van de kledingstukken die fietsers het meeste comfort en lichtheid bieden. Hun vermogen om thermische isolatie te bieden, betekent dat mensen die op de fiets zitten geen ongemakkelijke en zware lagen kleding hoeven te dragen die hun prestaties in de sport bemoeilijken.

De thermische ondershirts moeten goed aansluiten op het lichaam van de fietser, maar niet te strak, zodat je gemakkelijk kunt bewegen. Onder de verschillende modellen van dit soort shirts zijn er ergonomische shirts, die meer getailleerd zijn, en gewone shirts. Toch hebben ze allemaal gemeen dat ze zorgen voor een goede ventilatie en de regeling van de lichaamstemperatuur bevorderen.

Normaal gesproken zijn deze kledingstukken gemaakt van stoffen zoals polyester, nylon en andere materialen zoals polypropyleen die de gebruiker maximaal comfort en een zeer aangenaam droog gevoel geven, omdat ze vocht onmiddellijk naar buiten afvoeren.


Merken van Fietsondergoed en thermokleding die je kunnen interesseren:

40% korting

40% korting in je e-mail

Meld je bij ons aan en ontvang tot wel 40% korting op duizenden producten.

Verplicht veld